Spring naar inhoud

Ahmet Chakioglou Berichten

Maart

De winterdip zit erop. Al komen er nog een aantal koude, misschien regenachtige, dagen aan, het is een nieuw (voor)jaar en er lijkt licht te zijn aan het einde van een behoorlijk donkere periode. Ik klop even af, maar het lijkt erop dat bij de release van De Koningin de maatregelen behoorlijk versoepeld zullen zijn omdat dan het vaccin ruim de tijd heeft gehad om z’n ronde te doen. Ik kijk uit naar een wereld met wat meer sociaal contact.

Het afgelopen jaar heb ik vooral binnen gezeten. Het hoger beroepsonderwijs, waar ik werkzaam ben, heeft volledig op afstand gefunctioneerd, en hoe goed dat ook ging, het is toch anders. Werk en privé gaan door elkaar, en het is dan lastig om op andere zaken te focussen. Althans, voor mij wel. Je neemt je werk niet meer mee naar huis, je houdt het thuis en dat is toch vrij gevaarlijk. Gelukkig lijkt het nu weer een stuk rustiger te worden.

Het werk voor De Koningin, het tweede deel van De Korf duologie, is uiteraard in volle gang gezet. Het verhaal is voor mij al een tijd duidelijk, misschien zelfs nog duidelijker dan De Korf, want nu gaan we naar de ontknoping. Alle antwoorden die je zoekt, zal je in dit tweede deel kunnen vinden. Hoe graag wil jij al lezen?

Binnenkort komt er ook merchandise. Op dit moment werk ik hard aan een webwinkel waar je voor een leuk prijs allerlei Korfgerelateerde items kan kopen/ downloaden. Er zal ook zeker een gratis zone komen, voor bijvoorbeeld leuke wallpapers. Wat wil jij in de winkel zien? Laat het weten!

– A –

Laat een reactie achter

Pre-order

In de afgelopen dagen kon je De Korf als pre-order bestellen. Binnen 3 dagen is de pre-orderoplage uitverkocht! Wat word ik enthousiast van dit avontuur 🙂

Als je het boek toch alvast wil bestellen zodat je op 19 oktober gelijk aan de slag kan, dan kan je natuurlijk via je favoriete boekhandel een bestelling plaatsen. Op bol.com is het boek ook al voor te bestellen en dan is het leuk als je na de 19e van oktober een recensie achterlaat!

Wil je het boek alsnog laten signeren, dan kan je contact met me opnemen en kijken we wat er mogelijk is.

-A-

Laat een reactie achter

Nieuws!

Afgelopen weekend hebben mijn uitgever Dutch Venture Publishing en ik een flinke knoop doorgehakt. De illustraties en ontwerpen voor de omslagen van zowel De Korf als De Koningin zijn gekozen. Binnenkort zullen we ze voor het eerst tonen tijdens een online evenement. Ik heb er zo veel zin in! Ook zijn we in gesprek over alle mogelijkheden betreffende de eerste druk. Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes, maar allemaal fantastisch om mee te maken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om kans te maken op allerlei leuke extra’s en wees een van de eersten die een gesigneerd exemplaar van het boek mogen ontvangen!

-A-

Laat een reactie achter

What’s in a name?

Zoals ik al eerder via mijn social mediakanalen liet schemeren staan in mijn contract de titels van twee boeken: De Korf en De Koningin. Het gevecht en de overleving speelt natuurlijk een grote rol in dit verhaal, en een vergelijking met de bij leek mij een fantastische metafoor om de karakters tot leven te laten komen. Wat vind jij van de titels? Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik zal proberen een persoonlijk berichtje terug te sturen!

Laat een reactie achter