Sla over naar de inhoud

Ahmet Chakioglou Posts

Pre-order

In de afgelopen dagen kon je De Korf als pre-order bestellen. Binnen 3 dagen is de pre-orderoplage uitverkocht! Wat word ik enthousiast van dit avontuur 🙂

Als je het boek toch alvast wil bestellen zodat je op 19 oktober gelijk aan de slag kan, dan kan je natuurlijk via je favoriete boekhandel een bestelling plaatsen. Op bol.com is het boek ook al voor te bestellen en dan is het leuk als je na de 19e van oktober een recensie achterlaat!

Wil je het boek alsnog laten signeren, dan kan je contact met me opnemen en kijken we wat er mogelijk is.

-A-

Leave a Comment

Nieuws!

Afgelopen weekend hebben mijn uitgever Dutch Venture Publishing en ik een flinke knoop doorgehakt. De illustraties en ontwerpen voor de omslagen van zowel De Korf als De Koningin zijn gekozen. Binnenkort zullen we ze voor het eerst tonen tijdens een online evenement. Ik heb er zo veel zin in! Ook zijn we in gesprek over alle mogelijkheden betreffende de eerste druk. Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes, maar allemaal fantastisch om mee te maken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om kans te maken op allerlei leuke extra’s en wees een van de eersten die een gesigneerd exemplaar van het boek mogen ontvangen!

-A-

Leave a Comment

What’s in a name?

Zoals ik al eerder via mijn social mediakanalen liet schemeren staan in mijn contract de titels van twee boeken: De Korf en De Koningin. Het gevecht en de overleving speelt natuurlijk een grote rol in dit verhaal, en een vergelijking met de bij leek mij een fantastische metafoor om de karakters tot leven te laten komen. Wat vind jij van de titels? Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik zal proberen een persoonlijk berichtje terug te sturen!

Leave a Comment