Spring naar inhoud

Educatief

Als onderwijzer draagt Ahmet zorg aan de educatieve waarde van literatuur. Omdat De Korf wordt geschreven voor een brede doelgroep, waarvan het grootste publiek de jongvolwassenen zijn, leent dit boek zich goed om in het voortgezet onderwijs in de klas, of daarbuiten, gelezen te worden. Om het drukke schema van de leerkrachten niet verder te belasten, en zelfs om ze van extra werk te ontlasten, zal er voor De Korf kosteloos educatief materiaal worden gepubliceerd. Dit materiaal kan na de lancering van het boek op deze pagina gevonden worden.

In overleg met de uitgever kunnen er klassensets worden aangeschaft van het boek. Bovenop het kosteloze materiaal, zullen de klassensets worden aangevuld met toetsmateriaal (toets en rubricsuggestie) en groepsopdrachten die zowel in de klas als daarbuiten kunnen worden uitgevoerd.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via het formulier, of stuur een mailtje naar info@ahmetchakioglou.com

Wil je na de lancering van het boek, in het nieuwe schooljaar 2020 – 2021 gebruik maken van de sets en het materiaal? Geef dan zo snel mogelijk je bestelling door, zodat we genoeg prints voor je drukken en op tijd bij je binnen hebben.

In ieder geval veel plezier.