De winterdip zit erop. Al komen er nog een aantal koude, misschien regenachtige, dagen aan, het is een nieuw (voor)jaar en er lijkt licht te zijn aan het einde van een behoorlijk donkere periode. Ik klop even af, maar het lijkt erop dat bij de release van De Koningin de maatregelen behoorlijk versoepeld zullen zijn omdat dan het vaccin ruim de tijd heeft gehad om z’n ronde te doen. Ik kijk uit naar een wereld met wat meer sociaal contact.

Het afgelopen jaar heb ik vooral binnen gezeten. Het hoger beroepsonderwijs, waar ik werkzaam ben, heeft volledig op afstand gefunctioneerd, en hoe goed dat ook ging, het is toch anders. Werk en privé gaan door elkaar, en het is dan lastig om op andere zaken te focussen. Althans, voor mij wel. Je neemt je werk niet meer mee naar huis, je houdt het thuis en dat is toch vrij gevaarlijk. Gelukkig lijkt het nu weer een stuk rustiger te worden.

Het werk voor De Koningin, het tweede deel van De Korf duologie, is uiteraard in volle gang gezet. Het verhaal is voor mij al een tijd duidelijk, misschien zelfs nog duidelijker dan De Korf, want nu gaan we naar de ontknoping. Alle antwoorden die je zoekt, zal je in dit tweede deel kunnen vinden. Hoe graag wil jij al lezen?

Binnenkort komt er ook merchandise. Op dit moment werk ik hard aan een webwinkel waar je voor een leuk prijs allerlei Korfgerelateerde items kan kopen/ downloaden. Er zal ook zeker een gratis zone komen, voor bijvoorbeeld leuke wallpapers. Wat wil jij in de winkel zien? Laat het weten!

– A –


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.